Välkommen till mig, Tina Thuresson licensierad stresscoach och mindfulnessinstruktör!

"Bara du kan åstadkomma en förändring, men du behöver inte vara själv på vägen."

Som stresscoach jobbar jag både med privatpersoner och ut mot företag samt grupper i mindfulness.

Utveckla ditt företag!

Jag vänder mig till dig som arbetsgivare som vill jobba förebyggande med stresshantering och den psykosociala arbetsmiljön på ditt företag. Tillsammans sätter vi ihop ett paket som passar för just dig och din personal.

Det kan t.ex. vara en föreläsning med konkreta råd om stress och livsbalans, eller mindre grupper/workshops där vi jobbar förebyggande med stresshantering under ett antal gånger.

Men även enskilda samtal och coaching av enskilda medarbetare, eller till dig som chef. Jag anpassar mitt uppdrag efter de behov som finns på ditt företag.

 

Utveckla dig själv!

Du är välkommen till mig om du är i behov av stresshantering, har ångest eller känner dig nedstämd.

Jag erbjuder även motivationssamtal där jag finns som ditt bollplank för att bolla tankar och funderingar, vilket ibland kan vara lättare att göra med någon utomstående. Antalet gånger vi träffas är helt beroende på vilka behov och utmaningar du har. Jag arbetar med Dig och Dina behov.

 

Mindfulness!

Du kanske inte alltid kan påverka vissa situationer, men med mindfulnessträning kan du lära dig att hantera stressen och återhämta dig. Mindfulness tränar också upp din koncentrationsförmåga och ditt fokus. Att kunna välja var du har din uppmärksamhet och att ha fokus på en sak i taget, gör att din stress minskar. Jag erbjuder mindfulnesskurser kontinuerligt.

 

Svensk klassisk massage!

Jag håller på att utbilda mig till diplomerad massör och certifierad medicinsk massageterapeut på Svenska Hälsoteamet. Under min utbildning så gör jag mina elevbehandlingar på Genuin Hälsa i Jämshög, där kan man boka en timmes massage till ett reducerat pris.

 

Varm välkommen att höra av dig om det är något du undrar över!

 

 Kontakt

Tina Thuresson 0735-127659

Du hittar mig på både Facebook och Instagram...

www.facebook.com/stresscoachtinathuresson

www.instagram.com/stresscoach_tina_thuresson