Lilla Hjärtat bedriver en privat Barnmorskemottagning i Bromölla. Vi erbjuder mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning, familjerådgivning och föreläsningar. Vi välkomna även ungdomar till vår mottagning!

Välmående chefer, ledare och medarbetare i närvaro och nyfikenhet – vad skulle det innebära?

Passion, riktad energi med hjärna - hjärta - kropp.

Att mota stress och utbrändhet.

Skärpa och klarhet eller... dimma? Hur påverkar det kommunikationer och relationer?

Att kunna hjärt- och lungräddning och kunna använda en hjärtstartare är en livräddande kunskap.

Av de ca 10 000 fall av hjärtstopp som sker varje år – ca 1 person varje timme – i Sverige utanför sjukhus är ca 7 000 närstående och oftast sker detta i hemmet!

Känner du dig vilsen i ditt förhållande till MAT?
Kanske skaver kroppen?
Känns magen krånglig och oharmonisk?
Är du bekymrad över vad barnen äter?
Funderar du på hur mitt/vårt mående kan ändras genom kosten?

I Hälsobutik Lunden är övertygelsen att naturlig mat är
det bästa för våra kroppar. Kost är i fokus, men i bakgrunden
finns även ett helhetstänk på hälsa. 
Kostråden minskar många sjukdomssymptom, men kan
också leda till viktminskning och ett ökat välmående.

Var rädd om din kropp! Var skall du annars bo?

"Mina rum ger Dig lugn och harmoni - fyllda med energi."   

 I en lugn och harmonisk miljö, mitt inne i centrala Sölvesborg, erbjuder jag sköna och avkopplande behandlingar i mitt mysiga rum. 

Välj bland behandlingar såsom ansiktszonterapi, japansk facelifting, svensk klassisk massage, ansiktskurer, kost & motion mm.

Jag arbetar med hela människan med fokus på både in och utsidan och utgår alltid från varje enskilds behov när behandlingarna utförs. Mitt mål är att du ska få en lugn och avkopplande stund där du får tid att njuta och ta emot behandlingen för bästa resultat. 

Fryshuset är en stiftelse som bedriver förebyggande insatser för barn och unga mellan 0–30 år, vår sekundära målgrupp är föräldrar och yrkesverksamma inom olika områden.  Vår vision är:  Att unga genom sina passioner ska förändra världen.

VÄLKOMMEN TILL KRISTINAS FOTVÅRD

Under en vanlig dag med promenader kan de totala krafterna som fötterna får utsättas för vara upp till hundratals ton. Omkring 75% av alla svenskar kommer någon gång få problem med sina fötter. Det är alltså viktigt att ta hand om sina fötter och inte glömma bort hur mycket de egentligen får utstå. Jag driver auktoriserad medicinsk fotvård och har lång erfarenhet av att hjälpa personer med både stora och små fotproblem. Fötterna bli ofta drabbade på grund av andra åkommor, vilket man ofta inte tänker på, som till exempelvis vid diabetes och psoriasis. I dessa fall, som i många andra, är det viktigt att ta hand om sina fötter på rätt sätt - något jag gärna hjälper dig med. 

Livshjulet vill ge dig möjligheten till livskvalitet

Jag har valt att jobba med helheten och vill vara en vägvisare för människor som söker naturliga vägar till hälsa. Jag jobbar efter Naturmedicinens grunder och väver in friskvård och hälsa utifrån ett unikt helhetstänk.

Bakom varje siffra finns en människa. Runt en miljon människor i Sverige dricker för mycket. På Lotusmodellen vet vi hur lätt det kan vara att missa de tidiga tecknen på ett begynnande problem och hur svårt det kan vara att prata om alkohol. Men bakom varje siffra finns en riktig människa. Kanske är det du själv eller din bästa vän som det handlar om, din partner eller din arbetskamrat. Vi kan hjälpa dig att effektivt förebygga och åtgärda alkoholproblem i din omgivning.

ONTraining erbjuder skräddarsydda program till människor i alla åldrar att, genom coachning av en Personlig Tränare (PT), må bättre och få en roligare och nyttigare livsstil med följd att få mer tid över till andra kvalitetsstunder i livet.

Välkommen till mig, Tina Thuresson licensierad stresscoach och mindfulnessinstruktör!

Behöver du hjälp med stresshantering, har ångest eller känner dig nedstämd? Jag kan även finnas som ett bollplank om du behöver bolla dina tankar och funderingar, ibland kan det vara lättare att göra det med någon helt utomstående. Jag arbetar med dig och dina behov. Det är viktigt att det känns bra för dig och du ska känna dig bekväm i vårt möte.

Välkommen till Wellness & Qi Center– Du har kommit helt rätt!

Få igång kroppens självläkningsförmåga med etablerade och kraftfulla metoder hämtade från framför allt den kinesiska medicinen - tai chi chuan/qi gong och EFT (emotionell frihetsteknik). Gruppträning eller enskilda behandlingar.