Lilla Hjärtat bedriver en privat Barnmorskemottagning i Bromölla. Vi erbjuder mödrahälsovård, preventivmedelsrådgivning, cellprovtagning, familjerådgivning och föreläsningar. Vi välkomna även ungdomar till vår mottagning!

Eftersom vi har avtal med Region Skåne ingår vi i det fria hälsovalet oavsett var man bor. Tillgänglighet, trygghet och det personliga mötet värderar vi högt. Vi vill verka för en trygg och säker kvinnohälsovård och jobbar för att främja kvinnors, familjers och ungas väl.

VAR/HUR:

• Lilla Hjärtat finns på Rattens Gränd 1 i Bromölla.

• Föreläsningar om relationer, föräldraskap, adoption, att vara familjehem, kvinnlig könsstympning, sex och samlevnadsfrågor mm erbjuds företag, kyrkor och föreningar. Som företagare vinner man på att sina anställda och deras familjer mår bra för att företaget ska kunna utvecklas och blomstra. Föreläsningar kan vara ett sätt att uppmuntra personalen att vårda sina egna relationer. Konflikthantering och kommunikation kan vara en del av innehållet. Olika sätt att uttrycka sin kärlek till varandra belyses också. Föreläsningstema och upplägg efter överenskommelse.

• Boken ”Våra älskade vildhästar” handlar om att vara familj och familjehem. Skriven och utgiven av Annelie Öberg. Kan bara beställas genom Lilla Hjärtat.

LEG. BARNMORSKA Annelie Öberg

KONTAKT 0456-225 10 eller