Bakom varje siffra finns en människa. Runt en miljon människor i Sverige dricker för mycket. På Lotusmodellen vet vi hur lätt det kan vara att missa de tidiga tecknen på ett begynnande problem och hur svårt det kan vara att prata om alkohol. Men bakom varje siffra finns en riktig människa. Kanske är det du själv eller din bästa vän som det handlar om, din partner eller din arbetskamrat. Vi kan hjälpa dig att effektivt förebygga och åtgärda alkoholproblem i din omgivning.

Effektiv alkoholbehandling

Lotusmodellen är ett kunskapsföretag som jobbar för att förebygga alkohol- och drogproblem. Hit kan du vända dig för att få effektiv hjälp både som privatperson och som arbetsgivare. Våra behandlingsresultat visar att 85 procent av våra klienter är stabilt nyktra 24 månader efter att de har inlett sin behandling. Vi finns i hela Sverige och jobbar endast med individuellt upplagda behandlingsinsatser i hemmiljö.

Vår behandling löper över 12 månader. Under denna tid får klienten stöd av sin terapeut i personliga möten och via vår interaktiva webbplattform. Klientens anhöriga får alltid hjälp och stöd i processen.

Välkomna!